Aanmeldstop Schooljaar 2018-2019

Dit schooljaar heeft Explain to You aanmeldingen mogen ontvangen van een groot aantal leerlingen. Helaas veel meer leerlingen dan wij kunnen onderbrengen binnen ons team van tutoren. Op dit moment hebben wij daarom een lange wachtlijst van leerlingen die graag van onze diensten gebruik zouden willen maken maar waar wij op dit moment geen plek voor hebben. Om teleurstelling en lange wachttijden te voorkomen hebben wij daarom besloten om voor schooljaar 2018-2019 geen nieuwe aanmeldingen meer aan te nemen. Het is daarom niet meer mogelijk om je aan te melden voor bijles of studiebegeleiding. Onze excuses voor het ongemak.

Team Explain to You

Studiebegeleiding


Is plannen niet je sterkste punt? Kan je wel wat hulp gebruiken tijdens het maken van je huiswerk? Dan ben je bij Explain to You aan het juiste adres. We merken regelmatig dat het niet de moeilijkheid van de stof is, maar het gebrek aan motivatie om huiswerk te gaan maken. Ook problemen met plannen komt vaak voor. Explain to You biedt persoonlijke studiebegeleiding aan leerlingen van alle niveaus en alle leerjaren van de middelbare school. Onder begeleiding van een enthousiaste tutor maak je samen een planning en ga je leren volgens deze planning te werken. We weten uit eigen ervaring dat huiswerk maken niet het leukste is om te doen en ook niet leuk hoeft te zijn. Toch zal je zien dat het niet zo erg is dan je denkt, als je het maar goed plant.

 

Onze Tutoren

Als we de aanmelding voor studiebegeleiding hebben ontvangen, nemen we contact op met je ouders/verzorgers. In overleg met jou en je ouder/verzorger maken we duidelijk waar aan gewerkt moet worden. Daarna wordt gezocht naar de meest geschikte tutor. Onze tutoren zijn studenten die studeren aan de hogeschool of universiteit. Ze hebben hierdoor zelf veel ervaring met het maken van planningen, volgens planningen werken en studiebegeleiding.

 

Combineren met bijles

Wij kunnen ons goed voorstellen dat je naast studiebegeleiding ook bijles wilt hebben voor een bepaald vak of voor meerdere vakken, daarom is het mogelijk om bijles en studiebegeleiding te combineren. De kosten voor deze combinatie zijn hetzelfde als de kosten voor enkel studiebegeleiding of bijles.

 

De pakketten van Explain to You

Explain to You heeft er voor gekozen om het eerste uur studiebegeleiding aan te bieden voor een aantrekkelijke prijs van € 14,99. Tijdens dit uur kan je kennis maken met de tutor en wordt er een start gemaakt met de eerste ondersteuning die nodig is. Als dit goed bevallen is, kun je kiezen uit verschillende pakketten. Zoals hieronder in de tabel is aangegeven, biedt Explain to You vier pakketten aan. Pakket Alfa is een pakket op maat. Dit zijn losse begeleidingsuren, waarbij je per uur betaalt. Daarnaast zijn er drie pakketten waar een minimaal aantal begeleidingsuren per maand wordt aangeboden. Explain to You kan met vaste pakketten de tutoren efficiënter indelen. Hierdoor kunnen wij deze pakketten voor een gereduceerd tarief aanbieden. Bèta is een pakket vanaf vier uur in de maand oftewel één uur in de week. Pakket Gamma is een pakket vanaf 8 uur in de maand en is geschikt wanneer je meerdere begeleidingsuren per week wilt. Voor intensieve begeleiding of voor gezinnen heeft Explain to You pakket Delta samengesteld. Dit pakket bestaat uit 12 of meer begeleidingsuren.