Aanmeldstop Schooljaar 2018-2019

Dit schooljaar heeft Explain to You aanmeldingen mogen ontvangen van een groot aantal leerlingen. Helaas veel meer leerlingen dan wij kunnen onderbrengen binnen ons team van tutoren. Op dit moment hebben wij daarom een lange wachtlijst van leerlingen die graag van onze diensten gebruik zouden willen maken maar waar wij op dit moment geen plek voor hebben. Om teleurstelling en lange wachttijden te voorkomen hebben wij daarom besloten om voor schooljaar 2018-2019 geen nieuwe aanmeldingen meer aan te nemen. Het is daarom niet meer mogelijk om je aan te melden voor bijles of studiebegeleiding. Onze excuses voor het ongemak.

Team Explain to You

Bijles Duits van Explain to You

Ondervind je problemen met het de Duitse taal en kun je wel wat hulp gebruiken om bijvoorbeeld de naamvallen te begrijpen. Of wil je liever geholpen worden met het schrijven, lezen en begrijpen van de taal? Dan kan bijles van Explain to You jou helpen om weer grip op dit vak te krijgen. Wij helpen en motiveren jou zodat je weer met motivatie en zelfvertrouwen je huiswerk en toetsen kunt maken. Door de een-op-een begeleiding van een van onze tutoren is jouw kennis over dit vak snel verbeterd!

Duitse bijles van Explain to You is een-op-een bijles van een ervaren tutor die Duits op een hoog niveau beheerst. Onze bijlessen vinden gewoon bij jou thuis plaats en duren een of twee uur. Je kunt ervoor kiezen om iedere week bijles te krijgen of alleen als jij net voor de toetsweek nog een duwtje in de goede richting nodig hebt. Explain to You heeft tutoren voor elk vak en ieder niveau van de middelbare school. Zo ben jij straks weer helemaal bij met het vak Duits!

 

VK2 3

 

Onze Bijlessen in het kort

  • Eén op één bijles van een ervaren tutor
  • Bijles bij jou thuis of bijvoorbeeld in de bibliotheek van Spijkenisse
  • Voor alle leerlingen op het vwo, de havo of het vmbo
  • Maandelijkse evaluatie waarin jouw voortgang wordt bekeken
  • Ook te combineren met studiebegeleiding! 

 

Onze Bijlessen

Je kunt je bij Explain to You op ieder moment vrijblijvend aanmelden zowel via onze website als telefonisch op 0181-700 235. Op het moment dat we jouw aanmelding voor bijles hebben ontvangen wordt er contact opgenomen met je ouders of verzorgers en bespreken we jouw situatie. We kijken niet alleen naar de vakken waar het iets minder mee gaat maar vooral ook naar jouw sterke punten. Vervolgens gaan wij een geschikte tutor voor jouw zoeken die de vakken waar jij bijles in wilt op een hoog niveau beheerst. Doordat wij flexibel inplannen hebben wij in de meeste gevallen binnen één tot twee dagen al een geschikte tutor gevonden. Zodra dit gelukt is nemen wij weer contact op met je ouders of verzorgers om een afspraak te maken voor een introductieles.

Tijden de introductieles maak je kennis met jouw tutor en bespreken jullie samen waar de problemen liggen. De tutor probeert tijdens de les om zich een zo goed mogelijk beeld te vormen van jouw situatie. Na de les evalueert de tutor samen met jou en je ouders de bijles en bespreekt de tutor zijn plan om de problemen aan te pakken. Is de bijles goed bevallen dan kun je kiezen voor één van onze pakketten en maak je gelijk een afspraak voor de volgende les. Doordat leerlingen en tutoren bij ons zelf hun afspraak maken ben je niet afhankelijk van bepaalde tijden. Jullie kiezen samen het makkelijkste moment! 

 

Onze Tutoren

De tutoren die bij Explain to You werken zijn studenten die studeren aan de hogeschool of universiteit. Zij beheersen niet alleen de vakken waarin zij les geven op een hoog niveau maar zijn daarnaast ook geselecteerd op hun didactische vaardigheden. Hierdoor begrijpen onze tutoren jouw problemen en kunnen je extra goed helpen met de vragen die je hebt. Doordat wij al onze tutoren persoonlijk kennen zijn wij in staat om een goede koppeling te maken tussen leerling en tutor. Blijkt het na een paar lessen toch niet te klikken dan zorgen wij uiteraard voor een snelle wisseling van tutor.

 

Evaluatie

Maandelijks evalueren we samen met je ouders of verzorgers jouw vooruitgang. Wij beordelen je bij deze evaluatie niet op goed of slecht maar kijken naar je vooruitgang en eventuele verbeterpunten. Hierdoor weet je waar je staat en waar je de komende maand naar toe gaat werken.

 

Combineren met studiebegeleiding en andere vakken

Bij veel leerlingen ligt het probleem niet bij het vak alleen. Vaak gaat het om meerdere vakken of is er ook studiebegeleiding nodig. Daarom is bijles van Explain to You perfect te combineren met studiebegeleiding of met andere vakken.

 

Bijles Explain to You