Wij zijn op zoek naar jou!

Studeer jij aan de hogeschool (hbo) of universiteit (wo) en beschik je over de vaardigheden om middelbare scholieren te begeleiden of bijles te geven? Dan is Explain to You op zoek naar jou!

Wie zijn wij?

Explain to You is een groeiend bedrijf in bijlessen en studiebegeleiding, gevestigd in Spijkenisse. Bijles geven of studiebegeleiding aanbieden doen wij op onze eigen manier. Explain to You vindt het namelijk belangrijk dat een leerling niet alleen de stof beter begrijpt of beter kan plannen, maar dat hij/zij ook meer zelfvertrouwen krijgt en zelf de motivatie krijgt om met school bezig te zijn. Explain to You is er om dat zetje in de goede richting te geven, dat doen we door een positieve houding aan te nemen. Een goede band tussen de tutor en de leerling vinden wij daarom erg belangrijk, zo kan de leerling zich optimaal ontwikkelen.

Hoe gaan wij te werk?

Als we een vraag voor bijles of studiebegeleiding krijgen, matchen we de meest geschikte tutor aan deze leerling. Deze tutor heeft de kennis die gevraagd wordt en kan dit op een duidelijke manier overbrengen, goede sociale vaardigheden zijn dus een vereiste. Deze geschikte tutor halen we uit ons bestand van tutoren die hebben aangegeven beschikbaar te zijn om bijles of studiebegeleiding te geven.

Naar wie zijn wij op zoek?

Explain to You is op zoek naar enthousiaste studenten die studeren aan de hogeschool of universiteit. Zoals hierboven aangegeven zijn goede sociale vaardigheden een vereiste omdat wij veel waarde hechten aan een goede positieve band tussen tutor en leerling. Momenteel zijn wij op zoek naar nieuwe tutoren voor ons team. Mocht je na je sollicitatie in aanmerking komen, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Solliciteren?

Wil je graag werken binnen ons team van tutoren? Stuur dan een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. t.a.v. Jodie van der Horst. Geef duidelijk de vakken en het niveau aan waar je bijles in kan geven en vergeet niet om je cv en foto mee te sturen. Natuurlijk kom je eerst op sollicitatiegesprek bij Explain to You, zodat we kunnen kijken of je geschikt bent om binnen ons team aan de slag te gaan.