Over Explain to You

Wij geloven in jou! Dit is ons motto en de kern van Explain to You. Wij begeleiden al onze leerlingen met deze visie. De kracht komt namelijk uit de leerling zelf, wij geven slechts een zetje in de goede richting.

Explain to You gelooft dat samenwerking de sleutel tot succes is, een band tussen leerling en tutor vinden wij erg belangrijk. Door samen het probleem aan te pakken kunnen we een plan op te stellen om jou zo goed mogelijk te helpen. Ook je ouders of verzorgers worden betrokken bij dit proces, zo doen wij ons werk niet alleen maar in overleg. Hierdoor kunnen wij de meest optimale begeleiding bieden.

Goede begeleiding is van groot belang, maar kan geen wonderen verrichten. Wij vinden het daarom ook erg belangrijk om eerlijk te zijn tijdens de begeleiding. Dit houdt in dat wij enkel beloften doen die wij kunnen waarmaken en eerlijk zijn over onze werkwijze. Dit bereiken we door regelmatige terugkoppeling naar zowel jou, als leerling en ook je ouders of verzorgers.

Zelfvertrouwen, motivatie en positiviteit is wat wij willen vergroten bij al onze studenten. In onze ogen kunnen onze studenten hiermee tot goede resultaten komen.

Wij geloven in jou!

 

Het Management Team

Jodie van der Horst

Manager Customer Service

Uiterst sociale studente logopedie die wel van gezelligheid houdt. Met grote punctualiteit helpt zij onze leerlingen en hun ouders/verzorgers bij al hun vragen. Een echte teamplayer die niet gemist kan worden binnen Explain to You.
 

Mark Broekhuisen

Manager Bedrijfsvoering

Zeer ondernemende student Maritiem Officier. Ziet altijd mogelijkheden als het even tegenzit en is goed in oplossingen bedenken. Kan leerstof zeer goed uitleggen door zijn enorm brede kennis. Het brein van Explain to You.